Om Damholmgaard

Damholmgaard ligger for enden af en lang allé med stynede popler. Gården er en firelænget gård fra 1866, med kampestenslader, bindingsværk og pigsten på gårdspladsen. Gården ligger midt i en meget smuk natur, og har et rigt dyreliv og noget nær alle de biotoper der findes i dansk natur.

Her har vi så valgt at lægge vores planteskole som udelukkende handler med stauder. Planteskolen er af den gammeldags slags og vi har vel omkring 7-800 forskellige slags.Vi har også indrettet en hyggelig lille butik i den ene kampestenslade hvor man kan få praktiske kvalitetsting til have-elskeren. Planteskolen et stille og roligt vokset fra at være rent internetsalg til i dag at være en pænt stor planteskole med åbent 4 dage om ugen.

Rundt om planteskolen er der demostrationsbede og flere er på vej. Vi er f.eks. midt i at anlægge cirka 5000 kvm med store ret vilde staudebede. Disse vil både fungere som et smukt anlæg man kan gå rundt i og lade sig inspirere af, men også praktisk som udplantning for vores moderplanter. Læs mere om planteskolen og se netbutikken her: Damholmgaards hjemmeside